Копчев и синове е една от първите фирми в България, която започва да предлага пълната гама сапани – въжени, лентови, верижни. Десетките години опит в областта, доведоха до патентоването на собствена търговска марка и продажби в цяла Европа.
На склад разполагаме с материали, даващи ни възможност за незабавна изработка на верижни сапани с товароподемност до 67 тона. Въжени сапани с товароподемност до 40 тона. Лентови сапани до 60 тона. Със срок доставка може да изработим и сапани с товароподемност до 200 тона, с характеристики според нуждите на клиента.
Разполагаме също така с единствения в България дигитален стенд за изпитания. Той ни дава възможност за тестване на сапани до 100 тона, на база на което издаваме и протоколи за изпитания. Те разбира се са съгласно предписанията на различните стандарти – за верижни, въжени или лентови сапани.

Областта на товарозахватните операции е много отговорна и самите сапани са поднадзорни съоръжения. След покупката те подлежат на регистрация и проверка от органите на Технически контрол. Това оначава, че продуктите и документите към тях трябва да бъдат в пълно съответсвие с изискванията на ЕС. В противен случай няма да бъдат регистрирани. А в по-лошия случай – ползвателят ще бъде отговорен, че работи с неотговарящи на стандартите сапани или с непълна документация.

Избирайки сапани от Копчев и синове, с патентована марка Bull Lifting, вие си гарантирате спокойствие и сигурност. Това е доказано на пазара вече почти 30 години!